Деси Радева блести – Първата дама се подмлади с 10-15 години (СНИМКА)

Първата дама Деси Радева впечатли с визията си по време на концерта за благотворителната инициатива „Българската коледа“. Половинката на държавния глава изглеждаше подмладена и освежена, а според наблюдатели, тя е смъкнала поне 10-15 години от възрастта си.

Запознати твърдят, че Деси Радева не е прибегнала до добре познатия ботокс, а напротив – възползвала се е от най-съвременни процедури с модерни субстанции.

Напоследък Първата дама по-рядко се появява пред пресата, може би заради прекарания Ковид и тежкия аневризъм пред април, който можеше да ѝ коства живота. Видяхме я обаче до президента Румен Радев във вечерта на победата му, осигурила му втори мандат начело на страната. Тогава тя дори се включи в хорото на победата, подето от Весела Лечева.

Сега обаче 52-годишната Деси Радева се показа по време на концерта за Българската коледа и изглеждаше наистина добре.

Със сигурност новата визия на Радева е заради предстоящата церемония по започването на втори мандат за мъжа й, която трябва да се състои около 20 януари. Очаква се тя да бъде скромна и без излишна показност не само заради китайската зараза, но и заради бясната инфлация, която сериозно притеснява управляващите и президента. Тъй като няма от кого да приеме поста, Радев искал встъпването му в длъжност за втори път да е максимално обрано откъм медийна шумотевица и церемониалност, пише „Минаха години“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *