Най-голямото щастие очаква д-р Хинова от „Откраднат живот“

Актрисата Деси Бакърджиева, известна като д-р Хинова от „Откраднат живот“, чака бебе! Страхотната новина вече не е тайна, тъй като наедрялото тяло на Деси започна да я издава.

От няколко месеца насам д-р Хинова показва все по-наедряло коремче, поради което няма никакъв спор, че актрисата е бременна. Самата тя все още не потвърждава новината, но няма никакъв спор, че това е така.

Един от последните епизоди на „Откраднат живот“ напълно издадоха бременността на Деси Бакърджиева. В една конкретна сцена нейната талия изглеждаше с по-голяма обиколка от тази на бюста ѝ, пошегуваха се някои от феновете в онлайн пространството. Самите стилисти на сериала може би също не бяха планирали докрай добре облеклото ѝ в този момент.

д-р хинова
Екранните д-р Хинова и д-р Мазов от „Откраднат живот“

Деси Бакърджиева от години е популярна със своята стройна и безупречна фигура, поради което няма спор, че сега ситуацията говори за чакане на бебе. Дори и в последно време тя да е увеличила своя апетит, трудно можем да говорим, че може да се стигне чак до такава разлика, посочват запознати. Деси е вече на 41 години, но това не е никакъв проблем за една модерна жена да забременее, разбира се. Любопитното е, че д-р Хинова бе бременна в един от сезоните на „Откраднат живот“, но тогава тя загуби бебето си заради катастрофа.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *