Деница от „Ергенът“ е неузнаваема след корекциите (СНИМКА)

Една от участничките в „Ергенът“ Деница изглежда напълно неузнаваема откакто тя си направи множество корекции. Определено в момента блондинката не прилича на онази млада дама, която се бе записала за участие в най-хитовото риалити у нас за годината.

Не е тайна, че Деница се превърна в една от любимките на зрителите по време на „Ергенът“. Основна причина за това бе сдържаното ѝ поведение, сравнено с доста други участнички. Тя блесна и с интелект, което също бе една хубава изненада за хората, които гледаха шоуто.

Прочетете още: КАПИТОНОВА РАЗКРИ КАКВО Е СТАНАЛО С НЕЯ И ВИКТОР СЛЕД „ЕРГЕНЪТ“

След края на предаването, Деница реши да освежи визията си и да подобри някои от характеристиките на лицето си. Тя не успя да спечели сърцето на мачото Виктор Стоянов, но пък се реши да легне под ножа за корекции.

Виждаме, че днес Дени вече има нови устни, както и множество други подобрения. Това личи от селфи, която блондинката пусна по време на лятната си почивка на морето. 34-годишната мениджърка в АЕЦ „Козлодуй“ видимо се чувства доста по-уверена в момента, което личи от погледа ѝ към камерата. Както се казва, нека всеки да променя по себе си всичко, което го притеснява. Ето и я Деница:

Деница Ергенът
Деница от „Ергенът“ изглежда доста по-добре след корекциите
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.