Била ли е с четирима наведнъж? Отговорът на Даяна от „Фермата“

Актрисата Даяна Ханджиева, която участва в последния сезон на „Фермата“, даде крайно любопитно интервю пред колегите от „Блиц“.

Тя отговори на някои наистина интересни въпроси, включително дали е имала връзка с четирима мъже едновременно. Подобни информации се появиха в онлайн пространството, където се заговори, че Даяна дори е нимфоманка.

Разбира се, тя опроверга всички подобни слухове, заявявайки, че това са пълни измислици.

„Не си ли разбрал, че го правя едновременно с четирима от различни държави?!  Толкова е нелепо, че спрях да се дразня на подобни измислени новини. Гледам към хумора да ги завъртя нещата. Вкъщи става голям купон. Родителите ми също го приемат по този начин, защото ме познават. Не мога да кажа, че съм  задръстена в тези отношения, но си избирам интимните партньори. Не е „каквото дойде“, както си мислят някои хора. Доста съм предпазлива.  Абсурдни са твърденията на този Стоян, който уж дал интервю за някаква медия и казва, че вероятно не го помня, защото често съм сменяла мъжете си. По едно и също време съм имала даже връзка с българин, македонец, сърбин и афроамериканец. Играя на широко. Те през леглото ми минават с номерче. Но предпочитам да ме обявят за нимфоманка, отколкото че съм пълно дърво.“

Даяна Ханджиева опроверга категорично и спекулациите, че след „Фермата“ е станала гадже с Йордан Белев, с когото се ухажваха по време на формата.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *