Готови ли сте за „Бай Иван – Филмът“?

След невероятния успех на ютуб канала “Светът на Ванката” е време героят Бай Иван да отиде на кино. На голям екран в пълнометражния филм “Бай Иван Филмът”.

Това е комедия, която наистина става за смях. Филм с една единствена цел – усмивки и забавление за зрителите в кинозалата.

Филмът е базиран на изключително популярните образи Бай Иван и Спаска от “Светът на Ванката”. Ютуб каналът с близо 600 000 събскрайбъра създаде героят Бай Иван и от две години всеки скеч с негово участие има минимум 1 милион гледания.

Зад тези образи стоят Димитър Кирязов и Силвия Йорданова. Двойка в живота, двойка и на екрана. Те са автори и на сценария на филма. Другият основен двигател на филма е продуцентът и режисьор Ники Павлов с неговата компания Infinity Films. Те обединяват сили, за да направят комедия, каквато отдавна не е имало в България. Оператор е Иван Иванов, а музиката е на Виктор Стоянов.

Във филма взимат участие още актьорите Ники Станоев, Венци Куцаров от “Тутурутка”, певицата Лидия, Найден Найденов-Нед, Момчил Степанов и други. Разбира се зрителите ще видят и други познати образи от любимите им скечове – Музикантът, Полицаят, Касиерът, детето Георги, ромите Мечо и Марулка, инфлуенсърката Каралайн и др.

Бай Иван

Сюжетът се върти изцяло около пътуването на Бай Иван и Спаска от Бургас към София. Те отиват там, за да вземат участие в телевизионно, кулинарно шоу. Но всъщност пътят им до София ще се превърне в истинско предизвикателство, изпълнено с много хумор, абсурдни събития и смахнати диалози. Част от приключенията, които ги очакват по пътя са: взимане на музикант стопаджия, екшън с неуправляема кола, кражба на колата, пътуване на стоп в камион, екшън с полицай и катастрофа. 

С полуразрушена кола Бай Иван и Спаска все пак се добират до столицата, където следва откачено телевизионно шоу, драматичен обрат и още по-голяма изненада обратно в Бургас.

Зрителите знаят, че всяка ситуация в която попадне Бай Иван се превръща в хумор, който понякога докарва до истеричен смях и сълзи. Авторът Димитър Кирязов и режисьорът Ники Павлов искат точно това – да дадат 90 минути усмивки не само на стотиците хиляди фенове на Бай Иван, но и на всеки който тепърва ще се запознае с него.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *