Горещо! Марта от „Ергенът“ се пусна гола и цялата в боя (СНИМКА 16+)

Една от красавиците в „Ергенът“ Марта Желязкова реши да напомни за себе си в социалните мрежи. Горещата брюнетка се пусна полугола в Инстаграм, като половината ѝ тяло бе боядисано след сесия бодиарт.

След като първото издание на формата приключи, а сезонът бе спечелен от Виктория Капитонова, останалите участнички търсят начини да останат под светлините на прожекторите. В случая Марта намери един наистина добър начин за това – да покаже пред публиката апетитните си форми.

Е, да – Виктор не избра нея за победител, но тя надали може да се оплаче от липсата на мъжко внимание.

Прочетете още: ЕТО ГО НОВОТО ГАДЖЕ НА ЕРГЕНА (СНИМКА)

Под снимката Марта копира цитат на великия Фреди Меркюри от „Куин“, който гласи: „Модерните картини са като жена – никога няма да им се насладиш, ако се опиташ да ги разбереш“.

В един от коментарите под снимката видяхме друга участничка в „Ергенът“ – Зори Джи, която похвали визията на Марта, пишейки: „Марта, уникална си. Поздрави от Тунис“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Jelyazkova (@martajelyazkova)

На този етап е ясно, че втори сезон на „Ергенът“ със сигурност ще има. Можем обаче само да предполагаме кой ще наследи Виктор Стоянов в ролята на мачото, търсещ си изгора. Смята се, че това ще бъде младият актьор Филип Буков, който определено притежава физическите данни за тази цел. Информацията обаче не е потвърдена по какъвто и да е начин.

Марта Желязкова от своя страна продължава да търси истинската любов. В едно от интервютата си тя сподели, че според нея Виктор е искал да ѝ даде роза, но е преценил, че те не си подхождат и заради това не го е сторил. Художничката бе една от участничките в шоуто, които имат деца. Тя е имала дълга връзка с бившия си съпруг, от когото има дъщеря. Двамата обаче се разделят в един момент. Тя разказа, че дъщеря ѝ Криста напълно я е подкрепила да се запише в „Ергенът“. Детето ѝ несъмнено е най-важното нещо в нейния живот.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.