Георги Марков от ГЕРБ: Джипката е символ на промяната в България

Бойко Борисов спечели уникална победа – причините за това са джипката, която стана символ на промяната в България, а втората – невероятната му международна дейност.

Това заяви бившият конституционен съдия и кандидат за депутат от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков по бТВ, цитиран от „Офнюз“.

По думите му Борисов е абсолютен европейски шампион по победи – с един мандат повече от Ангела Меркел и Виктор Орбан. Според Марков Борисов е „старейшината на ЕНП“.

Не може да си ученик на Меркел и да седнеш в един парламент с Бабикян, Хаджикян, ама той май ги напусна, и да слушаш лудостите на Мая Манолова, нападна коалицията „Изправи се! Мутри вън“, Марков.

Той разкри, че се е чувал с Бойко Борисов след парламентарния вот и му казал: Виктор Орбан чака осем години унгарските комунисти да продадат държавата, а ти, приятелю, ще чакаш най-много осем месеца. Не ги бива за нищо, смешни са, нямат подкрепа. България трябва да мине през това и ти ще се върнеш на бял кон.

Според Георги Марков ако се състави правителство в новия парламент, това ще бъде кабинет на победените.

Борисов на практика ще управлява още две години, тъй като България е парламентарна република, но има и местно самоуправление.
По места Борисов продължава да управлява цели 5 млн. българи, подчерта Георги Марков.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *