Георги Марков: Бойко ще се върне на бял кон, за да ни спасява

Бившият депутат от ГЕРБ Георги Марков даде максимум 8 месеца на правителство на партията на шоумена Слави Трифонов „Има такъв народ“. „Приятел, Орбан чака 8 години комунистите да съсипят страната, за да се върне на бял кон. Тия ще я съсипят за 8 месеца и ще се върнеш отново, защото други спасители няма“, казал той на Борисов след изборите.

Марков, който е и бивш конституционен съдия и бивш седесар, няколко пъти повтори пред БНТ, че за трети път победени ще управляват страната и „ще ни вкарат в национална катастрофа“. Според него вече спасителите са свършили и Борисов е последният. Сега ще бъдем притиснати да клекнем на Северна Македония, да се откажем от мама и татко, да се лишим от Коледа, прогнозира Марков. „Сега в парламента всички ще са красиви като Ален Делон, а Майчето е като Шарън Стоун“, иронизира той протестиращите срещу Борисов, че са „умни и красиви“.

Следващото правителство ще е на „Има такъв народ“ и то ще получи подкрепата на всички депутати, прогнозира преди това математикът и шеф на „Информационно обслужване“ Михаил Константинов. По думите му в момента е меко казано крайно безотговорно да се отива към нови избори и „не ни трябва да се дърляме вътре“ на фона на финансовата криза. „Когато във Великобритания има война, там няма опозиция“, даде пример той.

БСП и ДПС вече обявиха, че ще подкрепят правителство на партията на Слави Трифонов. А Бойко Борисов обеща 10 дежурни депутати.

Иззточник: „Сега“

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *