Галена се съблече чисто гола и побърка мъжете (18+)

Чалга дивата Галена определено е жена, която знае как да привлича вниманието към себе си. Преди години тя пусна собствено домашно порно в интернет, а през останалото време влудява мъжете с провокативни фотосесии.

Така се случи и сега. Явно за да напомни за себе си, Галена разпространи в онлайн пространството снимки, където тя е почти гола. Става дума за фотографии, заснети по време на нейната последна фотосесия.

loading...

Изглежда, че Галена също е развълнувана от настъпилото лято и покачването на температурите. За тази фотосесия тя свали абсолютно всичките си дрехи, оставайки единствено с голяма сламена шапка върху тялото си. Отсега ви предупреждаваме, снимката не е за хора със слаби сърца.

Ето и какъв е крайният резултат:

Галена гола
Поп-фолк звездата Галена показа плът и отново накара мъжете да си глътнат граматиката

И този път обаче се намериха хейтъри, които да коментират под снимката.

Някои от тях отбелязаха, че и тази фотография на певицата е обработена с много фотошоп. Недоброжелателите изтъкнаха, че на живо Галена не изглежда чак толкова добре и няма смисъл да лъже последователите си. Истината обаче е, че всички звезди, дори и отвъд океана, използват фотошоп, за да обработват своите снимки. Поради това няма причина да се сърдим на родните знаменитости, които също го правят.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *