Гореща рускиня очарова журито на „Мастършеф“ (СНИМКА)

Красива рускиня очарова журито на кулинарното риалити „Мастършеф“. Прелестно красивата Виктория Капитонова успя да „стопи лагерите“ на мъжката част от журито шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев.

Виктория е на само 25 години и е родена в град Чебоксари. Отдавна обаче тя живее в България, която постепенно се превръща в нейн дом. В „Мастършеф“ тя показа, че има не само красиво тяло и лице, но и че умее да готви.

Обикновено Виктория се изявява в социалните мрежи и е активен влогър. Там тя споделя с последователите си съвети, свързани с фитнес и здравословно хранене. Наша справка показва, че в YouTube г-ца Капитонова има вече почти 35 хиляди последователи. В последния си влог тя описва почивката, която е изкарал в зимния ни курорт Банско.

А ако не вярвате, че тя е наистина изкусителна, убедете се сами:

Виктория Капитонова
Виктория Капитонова пръска сексапил на всяка своя снимка

В „Мастършеф“ Виктория представи пред журито традиционно ястие на родината си Русия, но приготвено с по-модерни похвати. Тя реши да сготви сирники, придружено с гел от цвекло, хайвер, сирене, сметана и хрян. Шеф Андре Токев хареса ястието на рускинята и го определи като „добра комбинация от вкусове и аромати“.

За съжаление на мъжете, Вики си има сериозен приятел, с когото се разбира прекрасно и се радва на хармонични отношения. На този етап обаче тя не разкрива щастливеца и предпочита да го държи извън светлината на прожекторите.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *