Милиони жени бяха влюбени в него. Вижте Освалдо Риос на 60 (СНИМКА)

Имаше време, когато пуерториканският актьор Освалдо Риос бе любимец №1 на жените, дори и в България. Сигурно помните, че неговото лице гастролираше почти всяка вечер в българските домове, тъй като у нас се излъчваха многото сапунени сериали с негово участие.

Риос е мъж, който притежаваше ярко срещана и въздействаща мъжка красота. Но какво се случва с него днес?

Вече не го виждаме в латиноамериканските сериали, но той остава много популярна фигура. Участник в успешни сериали като „Касандра„, „Вдовицата в бяло“ и „Три съдби“, днес Риос живее в САЩ и се радва на живота си. Тези дни той навърши 60 години, като определено се е променил много вследствие на възрастта. От снимката, която той пусна в социалните мрежи, виждаме обаче, че той е успял да съхрани своята лъчезарност.

Освалдо Риос
Освалдо Риос на 60 – ето как изглежда днес пуерториканската ТВ звезда

Не много хора знаят, че през 2016 година Освалдо преминава през най-критичния момент в живота си.

Лекарите откриват, че актьорът има осемсантиметров тумор, а диагнозата е категорична – рак на простата. Риос е на ръба между живота и смъртта, но попада на наистина добър хирург, който успява да спаси живота му. Не всички знаят и това, че преди време той е в романтична връзка с поп звездата Шакира. Любовта между двамата обаче не процъфтява и те взимат решение да се разделят.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *