Вижте Къци Вапцаров като „Рамщайн“ в „Капките“ (ВИДЕО)

Къци Вапцаров откри шоуто „Ол Старс“ на „Като две капки вода“ в ефира на „Нова телевизия“. Шоуменът се представи като вокала на „Рамщайн“ Тил Линдеман и изпълни марковата песен „Бензин“ на германската метъл банда.

Самият Къци призна, че не е добре с немския език и може би не му се получи толкова добре. Фънки от журито също сподели мнение, че метълът определено не е силната страна на мистър Вапцаров, нито пък умението да говори немски език. Къци се съгласи с него и призна, че това е така.

Да се изпълни „Рамщайн“ не е никак лесно. Тази група винаги изпълнява песните си с много голяма енергия и пироефекти. Къци се опита да направи нещо подобно, доколкото е възможно, но дали наистина му се получи? Това единствено зрители на „Като две капки вода“ ще решат.

Ето и изпълнението на Къци Вапцаров като Тил Линдеман:

Къци Вапцаров със сигурност ще бъде един от колоритните образи в „Като две капки вода“ за този сезон. Г-н „Риск печели, риск губи“ участва за втори път в шоуто. Наскоро го гледахме за втори път и в „Маскираният певец“, където никой не успя да го разпознае сред участниците. Очакваме да видим как ще се представи той този път в предаването.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *