Вижте какво имение завеща Христо Сираков на дъщеря си (СНИМКИ)

Светският живот на България оскотя с кончината на бизнесмена Христо Сираков. Издателят на еротичното списание „Плейбой“ почина през миналата година след тежко боледуване и престой в болницата. Тогава се заговори, че той е предал Богу дух след усложнения, свързани с преболедуване на COVID-19. Знаеше се обаче, че още отпреди това той имаше сериозни здравословни проблеми.

Приживе бизнесменът е разпределил парите и имотите си на децата си Кристиян и Ана-Мария. Оказва се, че те вече са поели контрол над въпросните имоти и ги управляват.

Според информацията, до която се добрахме, Кристиян е получил имението в Щъркелово гнездо, докато Ана-Мария е наследила красивата къща в Италия на родния бохем. Според някои слухове, децата са се разбрали да си поделят имението в Италия и вече го отдават под наем, прибирайки добри суми за луксозния палат.

За тази къща на Апенините се носят легенди из родния хайлайф. Смята се, че тя крие много от тайните, които един от най-големите плейбои на България е отнесъл със себе си в Отвъдното. Сираков имаше силна слабост към красивите жени, като не случайно прякорът му бе „Ицо стоте манекенки“.

Прочетете още: ВИЖТЕ ПРИКАЗНИЯ НОВ ПАЛАТ НА ГЕРИ МАЛКОДАНСКА (СНИМКИ)

Научаваме, че къщата е луксозно обзаведена с някои от личните вещи на Христо Сираков, сред които шедьоври на изкуството за много пари.

Къщата в Щъркелово гнездо от своя страна носи името Villa Anna Luxury Rezidence и всеки, който разполага с възможности за това, може да я наеме. Наемът за една нощ е 1400 лева, като със сигурност бихте си прекарали добре там, стига да можете да я наемете.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *