Вече е ясно кой печели „Мастършеф“ 2020

Вече е напълно ясно кой печели кулинарното риалити „Мастършеф“ през тази година, пише „Уикенд“. Това е един от най-младите участници – 20-годишният Димитър Тончев, който демонстрира изключителни заложби в течение на целия сезон. Финалът на предаването все още не е излъчен, но източници споделят, че това е именно талантливият кулинар Димитър.

Още през пролетта състезанието е приключило, но участниците са задължени да не издават нищо от финала, за да не платят колосални неустойки. По всичко обаче изглежда, че само чудо може да отнеме победата на Димитър, който е истинска фурия в кухнята. Въпреки своите едва 20 години, Митко вече впечатлява всички с кулинарните си познания.

На второ място през тази година е останал Николай Маджаров – Файчето, който е финиширал на косъм от голямата награда от 100 000 лева.

Димитър Тончев
Димитър Тончев доказа качествата си в кухнята на „Мастършеф“. Той ли е големият победител?

Може да се каже, че още в самото начало Димитър ни впечатли не само с готвенето си, но и с интелекта си. Младежът е студент в Англия, където изучава създаването на изкуствен интелект. Именно научната му мисъл го подтиква да обмисля химичните процеси, които се случват с храната, докато е на печката и готви. Това води и до някои наистина интересни идеи, свързани с готвенето, които той споделя на няколко пъти в „Мастършеф“. Пример за това е сладкишът с варени яйца, който Димитър успя да приготви. Любопитен факт е, че Митко е единственият участник със златна престилка на кастингите, който все още не е отпаднал от формата. Златната престилка му бе дадена от самия шеф Андре Токев.

Повечето зрители на bTV също са на мнение, че именно Димитър Тончев е големият победител във формата. За това свидетелстват коментарите в социалните мрежи. Все пак ще трябва да изчакаме, преди да се уверим, че именно Митко е големият победител. Конкуренцията на Файчето определено е сериозна, като нищо чудно той да е един от двамата финалисти накрая.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *