Вече е ясно кой е Макаронът в „Маскираният певец“

Вече няма никакво съмнение кой е Макаронът в шоуто „Маскираният певец“ по Nova. Това е поп-фолк звездата Деси Слава, става ясно от всичките улики за персонажа до този момент. В началото имаше някои съмнения, но вече сме сигурни – авторката на хита „Мъжете всичко искат“ се крие под атрактивния костюм на известното лакомство.

Биографията на Деси Слава съвпада напълно с жокерите до този момент. Нейната любов към макароните може също да е свързано с костюма – тя никога не е криела, че обожава този френски десерт. След раждането на второто си дете Деси дори имаше проблем с килограмите, които натрупа покрай бременността.

Прочетете още: КОЛЕНЕТЕ ИЗДАДОХА КОЙ Е БЕБЕТО В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“

В жокерите се казва, че Мараконът е родом от Южна България. Че е успял да обиколи света и е много религиозен. Вижда се също така, че героят е много нисък – на нивото на Зуека.

макаронът
Кой се крие под маската на Макаронът? Това е въпрос за милиони

Самата Деси Слава е висока едва 1.60 м. Родена е в гр. Раднево, но от 7-годишна живее в Гълъбово. В един момент от живота си тя заживява и в селцето Пет могили Там Деси учи само една година, преди отново да се премести – този път в курортния град Хисаря.

Един от панелистите на предаването Азис първи разбра, че това най-вероятно е Деси Слава. Той спомена именно нейното име, когато бе попитан кой се крие под маската. Азис има чувствително ухо и няма как да сбърка тембъра и гласа на своята колежка, дори и те да са преправени.

Прочетете още: КОЙ Е КНИГАТА В „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“?

„Аз познавам този глас до болка. Това е един чудовищен глас. Това е певица, с която съм бил на една сцена. Това е моята любима колежка Деси Слава. На милион процента е тя!“, възкликна Азис, след като видя и чу Макаронът в действие.

Алекс Раева от своя страна се съгласи, че това наистина може да е Деси. Тя обаче не изключи и възможността това да е актрисата и певица Милица Гладнишка. Владо Пенев пък посочи името на младата певица Виктория Георгиева, която ще ни представя на следващата „Евровизия“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *