Вече е ясно – ето кой печели „Фермата“

Яхтена стюардеса и ром са двама от финалистите във „Фермата“, научи „България днес“ от няколко сигурни източника, близки до шоуто. Винаги усмихната Ваня, станала популярна като Хепи Ванче и строителният работник Боби са двама от четиримата, които достигат до последната битка в шоуто. Кои са другите – засега няма яснота. Ала най-вероятно сред финалистите е й пчеларката Надя. Както е известно, снимките по шоуто приключиха преди няколко седмици.

Всички класирали се до финала ще се завърнат на арената за последен дуел, който ще се излъчва на живо. По регламент за последната битка се класират две жени и двама мъже. Победителят, който ще стане ясен на 12 декември, ще грабне голяма награда от 100 бона. Хепи Ванче има огромен опит в дуелите. Тя се изправи на арената две седмици поред и показа, че не е толкова слаба, колкото всеки си мисли. По информация на „България днес“ яхтената стюрдеса отстранява още една жена по пътя към големия финал. Боби, който още в първите седмици обяви пред участниците, че е ром, е определено най-силният мъж във „Фермата“.

Повечето от силния пол ги е страх да се изправят срещу него в дуел на арената, защото знаят, че нямат шанс. Според зрителите именно Борислав заслужава да грабне голямата награда. А доводите са много – не се забърква в скандали, работлив е и не прави интриги.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *