Венелин Петков чака дете от своя колежка в bTV

Шефът на новините в bTV Венелин Петков ще става баща! Топ журналистът чака дете от своята половинка, която също работи в bTV. Това е спортната журналистка Николета Маданска.

Николета Маданска бе едно от лицата на спортния отдел на телевизията, но напоследък тя изчезна. Запознати твърдят, че липсата ѝ на екран е свързано с бременност. Тя вече четири години дели леглото си с Венелин Петков. Двамата се опитват да стоят далеч от светлините на прожекторите, но връзката им отдавна не е тайна за никого.

Двамата влюбени на няколко пъти бяха пред раздяла, но връзката им оцеля.

Николета Маданска все още е част от екипа на bTV, но от седмици наред не е на екран. Това е свързано с нейната бременност, твърдят запознати. Имайки предвид пандемията от коронавирус, напълно нормално е тя да не иска да излиза от вкъщи, имайки предвид състоянието си.

Николета Маданска
Николета Маданска

Скоро Николета Маданска ще навърши 36 години, като това е един от последните ѝ шансове за бебе. Самият Венелин Петков от своя страна гони 50, като при него биологичният часовник тик-така още по-яростно.

Любовта между двамата започнала на едно коледно парти на bTV. Тогава двамата прекарали страхотно времето си заедно, след което продължили да се виждат. Така започнала връзката между двамата журналисти.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *