Български астролог предсказал COVID-19 през 2016 г.

Вече повече от година живеем в свят, в който COVID-19 определя правилата. Имайте търпение – краят е близо. През 2022 ще свалим короната на този невидим диктатор. Откъде знаем ли? От предсказанията на Борис Кристофф. И преди да измърморите невярващо, ще ви кажем – отделете две минути  и прочетете следващите редове. Истината е, че в България името на Кристофф не е много популярно. Не така обаче стоят нещата извън нашите граници. Сега ще ви разкажем за този невероятен човек. Няма да съжалявате.

На 22.09.1925 г. в София се ражда момче, което родителите му кръщават Христо Христов Наумов. Майка му е с македонски корени и върти домакинската работа. Баща му е дърводелец и се труди от сутрин до вечер. Когато малкият Христо е едва петгодишен, семейството решава да потърси щастието си в чужбина. И съвсем нетипично за онези години, те се отправят с лодка към Барселона, оттам за Южна Америка и се установяват в Монтевидео, Уругвай. Момчето пораства и записва да следва архитектура, а по-късно започва собствен бизнес с имоти. Студентът говори шест езика и е изключително интелигентен и упорит в преследване на целите си. Някъде по това време той променя името си и се нарича Борис Кристофф. Под това име той ще стане известен по целия свят.

Интерес към астрологията в него събужда руският астроном Ковачев, който също е избягал от болшевишкия режим в страната си. Още десетгодишен Борис се опитва да прави хороскопи на съучениците и приятелите си въз основа на зодиакалните им знаци. Постепенно страстта му се задълбочава, но успоредно с нея се увеличават и неговите знания, умения и задълбочени проучвания. Кристофф се жени, когато е на 30 години и споделя страстта си със своята съпруга. Тя му помага да събират и изследват информация и характеристики на популярни личности, като използва данните за своите астрологични прогнози. Борис вече е професор по математика и се ползва с авторитет и уважение. Така, когато през 1963 г. започва да прави своите хороскопи публично достояние, те будят интерес в обществото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: СТРАХОВИТО ПРЕДСКАЗАНИЕ НА СЛАВА СЕВРЮКОВА, НАПРАВЕНО ПРЕДИ 36 ГОДИНИ

Тази тема не се ползва с особена популярност по онова време, но телевизиите и вестниците се надпреварват да канят Борис в рубриките си. Нещата стигат до там, че през 1970 г. правителството изпраща на държавни разноски Кристофф в Нидерландия. Той трябва да се срещне с ясновидеца Жерар Кроазе и съвместно да стигнат до информация за похитени от терористи хора, сред които е и американският посланик Джаксън. През септември той предсказва, че част от момчетата са живи и ще се завърнат до три месеца. През декември това действително се случва. 

Славата му на прецизен астролог расте и скоро с него се свързва Хуан Перон, който по това време е в Испания. Той иска да разбере дали ще управлява отново Аржентина. В отговор Борис му пише, че ще трябва да се задоволи с ролята на почетен президент, защото в противен случай животът му е застрашен. Перон се завръща в Аржентина в тази си роля, а за президент е избран Кампора. След три месеца той обаче се отказва от поста и властта преминава в ръцете на Перон. След една година президентът вече е мъртъв. Наследява го съпругата му, Исабел Перон. През 1976 г. Борис Кристофф предрича падането ѝ от власт след три месеца. Това действително се случва и се оказва, че е допуснал грешка от едва 21 часа в прогнозата си! През 1977 г. астрологът предрича разпадането на Съветския съюз след 12 години. През 1989 г. „El Diario” тръби: Случи се така, както каза Кристофф!”.

Борис Кристофф
Астрологът с български произход Борис Кристофф

Точните му прогнози не спират до тук. През август 1978 г. той предсказва пред уругвайски вестник, че новият папа ще е Йоан Павел I, но той няма да управлява Църквата дълго. В края на август Йоан Павел I е провъзгласен за папа, но 33 дни по-късно мистериозно умира. Светът гръмва от тази новина, а репортери са изпратени да вземат интервюта от астролога. Така че, когато през 1979 г. излиза книгата „Катастрофата от 1983”, тя става световен бестселър. В нея авторът предсказва заболяване, което ще се разпространи по целия свят през 1983. Когато тази година настъпва, СПИН става част от новинарските емисии като новата чума на 20-ти век. Борис Кристофф прогнозира съвсем точно покушението срещу папа Йоан Павел II – в средата на май 1981г. Покушението става факт на 13 май! Поредицата продължава с войната за Фолклендските острови, резкия спад на температурите в Северното полкълбо, обединението на Германия, световната икономическа криза, голямото земетресение в Турция, терористичната атака от 11-ти септември и още, и още… През всичките тези години астрологът е ухажван от различни правителства, телевизии, популярни вестници и личности. Пътува постоянно, поддържа два уебсайта, основава и ръководи групи по астрология, пише книги, снима филми. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЯСНОВИДКАТА ТЕОДОРА СТЕФАНОВА КАТЕГОРИЧНА: СТАВАМЕ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ

Борис Кристофф се завръща в България преди около 15 години, когато е поканен да изнесе лекция за астрологията. Този факт обаче не става достояние на широката общественост и той остава популярен главно сред хората, които се интересуват от предсказанията на звездите. През 2016 г. през уебсайта си той дава интервю, в което отговаря на въпроси за бъдещето на света. Тогава прави мрачното си предсказание, че през 2020 г. световна пандемия ще предизвика невиждана по своите размери криза. Отказва да даде повече подробности с аргумента, че според личния му хороскоп не може да ги оповести преди 2019 г. Според него пандемията ще продължи до 2022 г. А ние силно ще се надяваме, че и този път великият астролог не е сгрешил в прогнозата си.

За съжаление, година след това интервю, на 3.01.2017 г., Борис Кристофф умира от рак на почтената възраст от 91 години. Световната пандемия пък стана причина някои хора да се сетят за неговите предсказания и да ги направят достояние на широката публика. Това е добър повод и за нас като българи, да отдадем почит на тази впечатляваща личност и да впишем името му в графата „Българи, с които се гордеем”. 

Надяваме се, че не останахте разочаровани от прочетеното, а и вече знаете кой е Борис Кристофф. 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *