Борисов: Какъв е тоя зор за предсрочни избори?

Единственото, което не могат да прозрат, мила, е, че съединението прави силата. Какъв е тоя зор за предсрочни избори?

Ето с тези думи премиерът се обърна към жител на ловешкото село Лесидрен, предава Евроком. Борисов отново се качи на джипа си и започна обиколка по села и паланки.

Премиерът не пропусна да отбележи успехът на ГЕРБ на кметските избори в неделя, когато няколко населени места у нас избраха свои градоначалници.

Вчера в 16 населени места в различни краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както са единни в парламента. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция, отсече Борисов.

Докато има пандемия, ще бъде така. Вчера говорих с началника на синдиката. Мислим за вас, но не може едновременно и да индексираме и по 50 лева отгоре да даваме, защото за радост вие сте много, това са по 108 млн. на месец“, каза той и допълни:

Щом свърши пандемията, вчера говорих със синдикатите и социалната министърка, ще го направим и това”.

Въпреки мнението на Борисов, антиправителствените простести в София продължават и днес. Вчера на „Орлов мост“ дори бе изнесен своеобразен рок концерт, с който отново бе поискана оставката на управляващите. На този етап обаче не се вижда намерение за подаване на оставка от страна на управляващата коалиция.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *