Антония от „Фермата“ – чисто гола и много секси (СНИМКИ 18+)

За съжаление на всички мъже, фенове на „Фермата“, атрактивната Антония Сандова вече не е част от предаването. Красивата брюнетка от Асеновград напусна шоуто миналата събота. От това най-разочарован е гвардеецът Калоян, който видимо си падаше по нея.

Антония загуби битката за оставане във „Фермата“, изправяйки се в дуел срещу народната певица Поли Хубавенска. 28-годишната Антония показа твърде високо самочувствие, което в крайна сметка ѝ изигра много лоша шега.

Прочетете още: ДАНИ ОТ „ФЕРМАТА“ ВЗРИВИ МРЕЖАТА СЪС СЕКСИ СНИМКИ

Във „Фермата“ Антония Сандова демонстрира въздържано поведение спрямо мъжете, но в реалния живот тя определено може да се похвали с провокативно поведение. Достатъчно е да погледнем към нейния Инстаграм профил, за да видим, че тя е участвала в някои наистина еротични фотосесии.

 

View this post on Instagram

 

#TheFreedomProject … Don’t panic I fly with my soul! photographer @alexmanchev

A post shared by A. Sandova (@antonia.sandova) on

Въпросните провокативни кадри са дело на българския фотограф Алекс Манчев, който, за съжаление, наскоро напусна този свят поради тежко заболяване. Той почина в родния си град Санкт Петербург, където се прибра с надеждата да получи транпслантация на нов бъбрек. Това обаче така и не се случи.

Антония е студент със специалност „Мода“ в Нов български университет. Тя обаче определено знае как да използва красивата си външност. Със сигурност популярността ѝ ще нарасне дори повече след участието ѝ във „Фермата“.

 

View this post on Instagram

 

📸 photographer: @alexmanchev

A post shared by A. Sandova (@antonia.sandova) on

Със сигурност ще продължим да следим какво се случва около красивата Антония Сандова. Тя вече не е участник във „Фермата“, но животът е пред нея. Убедени сме, че я чакат единствено хубави неща в бъдеще!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *