Андреа разтърси с признание: Исках да се самоубия заради Кубрат

Фолк певицата Андреа бе гост на Мон Дьо в ефира на „Нова телевизия“ и направи шокиращи признания за вече приключилата си връзка с боксьора Кубрат Пулев. Тя довери, че в даден момент се е чувствала толкова зле, че дори е обмисляла да отнеме живота си.

Както е известно, от известно време насам Андреа и Кобрата не са заедно. Те се разделиха след дългогодишна връзка. Впоследствие певицата разкри, че боксьорът многократно ѝ е изневерявал.

„Славата е нож с две остриета. Това ми носи приходи, но вече изпитвам ужас, когато вляза в заведение и срещна погледите на хората. Някои са злобни, други са съжалителни… Цената, която платих е висока. Загубих представа коя съм и здравето ми се влоши“, разкри Андреа, добавяйки: „Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш за личен живот. Аз работех по 24 часа на ден и нямах минута, в която да дишам. Станах като робот“.

Пред Мон Дьо Андреа разкри любопитни детайли относно връзката ѝ с най-добрия български боксьор.

„В началото бяхме млади. Първо моята кариера се разви по-бързо, после неговата. Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета.“

Тя добави: „Не бях объркана, а напротив – осъзнавах, че дълго време се опитвах да живея в измислен свят. Целувката му с Джени Суши беше сблъсък между реалността и фантазията, в която живеех. Тогава всичко се пропука. Защитих го, защото не исках да се предавам. Тогава целият свят се обърна срещу него, a аз не исках да е сам срещу всички и срещу една жена, която по-късно разкри истинските си намерения.“

„Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка. Има и други неща, но не искам да ги казвам, за да не се превръща предаването в хейт към него. Дойде един момент, в който балонът на емоциите ми се спука. Но не исках да изглеждам като лигла или глупачка. Проблемът за провала на отношенията ми с Кубрат е в двамата. Не знам къде сбърках, може би трябваше да бъда повече жена и по-малко мъж. Смятам, че след толкова години още изпитваме чувства един към друг. Една трета от моя живот измина с него и дотук той е най-голямата ми любов“, продължо фолк певицата.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *