Цветан Цветанов с нова силна атака към Корнелия Нинова

Словесните престрелки между управляващите ГЕРБ и опозицията БСП продължават с пълна сила. Този път дойде ред на заместник-председателя на ГЕРБ да отговори на поредните обвинения от страна на червената лидерка.

Цветанов помести пост в своя Фейсбук профил, в който обвини социалистите, че се занимават само с фалшиви новини.

loading...

Ето какво написа Цветан Цветанов в социалната мрежа:

Докато Корнелия Нинова и БСП се занимават само с фалшиви новини, ние от ГЕРБ продуцираме само истински, които ще имат трайно отражение върху държавния просперитет и са в полза както на българските, така и на европейските граждани. Поредната такава новина е за намаляването на таксите на трансграничните преводи в евро, което стана възможно след като ЕП окончателно одобри доклада на българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. Друга отлична вест за България е очертаващото се отлагане на гледането на пакета „Мобилност 1“ в пленарна зала на ЕП и той да бъде точка в дневния ред на следващия парламент. Няма как тук да пропуснем ролята на всички български евродепутати и най-вече на Андрей Новаков и Андрей Ковачев.

Това са само два примера за работата на ГЕРБ в интерес на гражданите, а други като БСП напълно отсъстват от политическия дебат и не могат да предложат алтернатива.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *