Участник в „Биг Брадър“ изчезна безследно! Близките му се страхуват от най-лошото!

Един от колоритните участници в четвъртия сезон на „Биг Брадър” – Даниел Делчев, е потънал вдън земя. Вече повече от месец бившата риалити звезда е в неизвестост, а приятелите му са в шок дали пък не му се е случило най-лошото, твърди „Уикенд“, цитиран от Блиц. От началото на ноември 34-годишният мъж нито е говорил с някой от приятелите си, нито пък им е пращал снимки по интернет – все неща необичайни за иначе приказливия Дидо. На 8 ноември той щастливо тръгва към летището в София.

Лети с прекачване през Москва и не пропуска възможността да уведоми познатите си до къде е стигнал, както и да качи фотоси от самолета. Часове по-късно пристига в Дубай.  Прави си няколко кадъра на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а после сякаш се изпарява. Мобилният му телефон не дава никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му пращат, стоят непрочетени. Така започват да се нижат дни, в които от брадъра няма нито вест, нито кост. Няма официална информация, че Даниел Анков Делчев е в болница или задържан. Неофициално обаче от полицията успели да притеснят загрижените му приятели.
„Полицаите казаха, че ще ни помогнат, но без да искат ни натъжиха още повече. Молим се за него, дано да се върне. Той е сирак. Като няма роднини, издирването му се затруднява сериозно. Търсим го приятелите му. Дори на врачки звъним. Те са категорични, че ще ни се обади, но нито една не се наема да кажа кога ще стане това, нито пък да обясни къде точно е Дидо. Впрочем неговият прякор е Шейха. Така му викахме още преди влизането в Брадъра“, разказват негови авери.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *