„Устрем“ – една прекрасна песен, изпълнена от Маргарита Хранова (ВИДЕО)

„Устрем“ е една от песните в изпълнение на великата Маргарита Хранова, които ни карат да изтръпваме. Абсолютно всеки път, когато я слушаме. Предлагаме ви да се насладите на едно великолепно изпълнение на тази песен, представено от Марги Хранова по време на Златния орфей.

Истината е, че преди в България се е правила истинска музика. А не като сега. Тогава сме имали певици като Маргарита Хранова, които наистина могат да се нарекат такива. Сега, за съжаление, е пълно със „звезди“ в кавички, които по-скоро умеят да се събличат пред камера, а не толкова да пеят.

Припомнете си тази златна песен на една от най-великите български певици за всички времена. Сигурни сме, че тя ще събуди много позаспали чувства у вас. Особено ако обичате качествената естрада. Пожелаваме ви приятно слушане!

Маргарита Хранова определено доказа своите качества и по време на участието си в шоуто „Като две капки вода“. Тогава Марги често бе вадена от своята зона на комфорт, но това не й попречи да покаже истинска класа, що се отнася до пеенето. С участието си в „Капките“ тя успя да си спечели уважението и на младите хора, които вероятно не я познаваха чак толкова добре. Можем да кажем ,че тя остава една велика българска певица!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *