Тест: Изберете една от тези осем карти и вижте какво ви очаква

Не винаги сме били фенове на гадаенето по карти, но откакто на няколко пъти ни познаха, вече започваме да променяме мнението си. Сега ще ви предложим един тест, включващ осем карти, който може да разкрие много за вас.

Имахме сериозен проблем, преди да направим този тест. Оказа се обаче, че ни се случи точно това, което ни предсказа изтеглената карта!

Предлагаме ви вие сами да си направите този тест. Изберете си една от осемте карти и проверете сами, дали пък няма да ви бъде познато. Успех!

Това са осемте карти и какво точно означават те:

1. Символизира силен човек, организация. Също – символ на властта. Решаването на проблема зависи най-много от това.

2. Неочакван помощник, сляпо доверие в ситуацията. Всичко, от което се нуждаете, е да се доверите на събитията, които се случват, помощта ще дойде от там, откъдето не очаквате.

3. Не е нужно да се притеснявате, всяко нещо по реда си. Събитията, които се случват, са само част от други важни събития. Изчакайте известно време и всичко ще се изясни.

4. Късметът ви съпътства!

5. Благоприятният изход от ситуацията е затруднен от вашите страхове и несигурност. Повярвайте в сърцето си. Има лош човек в обкръжението ви, който скоро ще покаже себе си.

6. Предстоят ви някои трудности, преди ситуацията да се разреши. Някой се състезава с вас и се опитва да заеме мястото ви. Не се отказвайте! Сега се нуждаете от вашето постоянство.

7. Някой разпространява лоши клюки за вас. Не обръщайте внимание на това, занимавайте се със своите дела и всичко ще бъде наред. Нека хората да бъдат такива, каквито са.

8. Решението ще дойде скоро и ще донесе облекчение. Скоро ситуацията ще приключи благоприятно. Каквато и карта да изберете, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *