Тежка трагедия сполетя актьора Иван Ласкин

Огромна трагедия сполетя Иван Ласкин! В средата на миналия месец актьорът е изгубил своя баща Славчо. Таткото на Васко да Гама от село Рупча е починал след кратко победуване, разкри седмичник.

„Иван е буквално съсипан от смъртта на баща си. Изпадна в депресия, която го отдалечи от близки и приятели“, разкриват запознати. Почерненият артист изрично настоял да се мълчи за ужаса, през който преминава, затова и за смъртта на Славчо Ласкин не се е чуло извън най-тесния му приятелски кръг.

Една от мъките в живота на актьора била, че до последно двамата с баща у не поддържали близка връзка. В началото на 90-те години родителите на Ласкин се развеждат. Майка му, която е арменка, остава да живее в Испания, където до 1989 г. татко му бил на щат в българското посолство в Мадрид. След развода, Иван бил отгледан от своите баби.

За трагедията, през която преминава Ласкин, е показателна и липсата на всякаква активност от негова страна в социалните мрежи, видя ПИК. Втори месец той не е публикувал нищо на стената си във „Фейсбук“, където по принцип често се изказва по всякакви наболели теми.

Миналата година по това време Ласкин редовно се включваше с  коментари и за участието на жена си Алекс Сърчаджиева като водеща на „ВИП Брадър“. Сега мълчи и тъгува за баща си…

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *