Тази жена написа писмо до съпруга си, а 57 години по-късно не можа да повярва какво ѝ се случи

Когато е на 19 години, тази жена пише любовно писмо до своя бъдещ съпруг, който е изпратен на служба. В него тя му се обяснява в любов, споделя му колко много й липсва и как чувствата й към него никога няма да се променят. Той го получава и го прибира в джоба си… а този панталон десетки години по-късно се оказва в магазин за дрехи втора употреба.

Купувачът се трогнал от историята и издирил жената, която се оказала Морийн Дуберли. Тя разказала, че написала това писмо, когато мъжът й бил на служба в Карибския регион.

„Здравей, скъпи мой. Надявам се, че си получил всичките ми писма и ти липсвам толкова силно, колкото ти на мен. Надявам се да си жив и здрав. Обзалагам се, че разрушенията там са огромни и не бих се справила с подобна работа, но толкова много ми се иска да съм до теб… Обичам те, скъпи мой, и винаги ще те обичам. Надявам се, любов моя, че чувствата ти към мен няма да се променят, докато сме разделени. Зная, че моите няма да се променят, а ако това стане, те ще станат по-силни“, пише още 19-годишната тогава жена.

„Миналата нощ спах със снимката ти, която стои под възглавницата ми. Няколко пъти се събуждах, за да я целувам, и сега е пред мен. Зная, че ти е трудно да ми пишеш, но докато получавам писмата ти, не се притеснявам за теб“, споделя още 75-годишната днес Морийн.

Когато Колин се прибрал, той веднага се оженил за Морийн. Бракът им продължил 37 години, през които се радвали на три деца и четири внучета. Починал на 60-годишна възраст след сърдечен пристъп.

Жената разказва, че и до днес пази всички писма, които му е пращала по време на службата му. Това писмо било единственото, което липсвало.

„Много ми е мъчно, че вече не си пишем такива писма заради мобилните телефони и електронната поща. Това е един спомен. Благодарение на тази прекрасна изненада аз отново мога да съм едно цяло с любимия си мъж“, споделя развълнуваната г-жа Дубърли.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *