ТЕСТ: Това, което видите първо, показва що за човек сте

Психолозите по целия свят са разработили специални тестове, чрез които ние можем да разберем и научим много неща за себе си. Привидно, виждайки една най-обикновена картинка, ние не знаем какво означава да видим едно или друго нещо в нея. Резултатът от цялата работа обаче подсказва много за нашия характер и личност. Всеки тест ни казва по нещо важно.

Тази картинка представлява интересен начин да тестваме собствената си същност. Разработена е от психолози и се прилага успешно по цял свят.

Хвърлете поглед на картината. Какво видяхте първо – възрастен господин или млада жена? Отговорът показва какъв човек сте. Убедете се сами…

1. . Ако първо видяхте възрастен господин… Ако това е първият образ, който видяхте, значи сте емоционална личност, която обича да се грижи за останалите. Вие сте честен и верен приятел. Понякога сте вглъбени в себе си и тихи. Не обичате да споделяте тревогите си. Анализирате всяка ситуация, преди да предприемете някакво действие.

Вие сте роден лидер. Поставяте си цели и планирате как да ги постигнете. Правите всичко, за да осъществите мечтите си. И го правите. Обичате да поемате рискове, защото сте уверени в способностите си и вярвате, че знаете и може да се справяте с новите предизвикателства. Перфекционист сте и често в живота ви има твърде много стрес. Опитайте се да оставите нещата да се случват сами и се успокойте.

2. Ако първо видяхте млада жена… Ако това е първият образ, който видяхте, значи сте оптимист и изпълнен с положителна енергия. Обичате да карате хората да се усмихват, обичате да ги правите щастливи. Понякога сте импулсивни, казвате това, което мислите и това от време на време ви навлича проблеми. Обичате животните и природата.

Авантюристи сте и винаги търсите нещо ново, което да опитате. Нещо ново, което да научите. Обожавате да пътувате и да се срещате с хора от други култури. Обичате да танцувате – музиката и танцът просто са в кръвта ви. Умеете да се наслаждавате на всеки миг от живота. Откривате щастието в малките неща и го споделяте с хората около вас. Раздавате се твърде много. Научете да се оставяте по малко от сърцето си и за себе си.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *