Стана ясно от какво е починала Мисис Бургас

Мисис Бургас Универсал 2017 Донка Стоянова е починала в нощта на 28-ми срещу 29-ти декември, съобщават близките й. Донка напусна този свят едва на 54 години – в разцвета на силите си, месец, след като спечели короната за най-красивата омъжена бургазлийка.

Не бе известно да е имала здравословен проблем, но тесен кръг от хора и организаторите на конкурса знаеха, че тя се бори със злокачествено заболяване, пише „Флагман“.

Дончето не позволяваше на никого да прониква в личния й живот и да рови в проблемите й, на самия конкурс тя вече беше с диагнозата рак на гърдата, а този факт беше известен на жени, които също са в нейното положение.  „Искаше да бъде техен пример – да не се предават, а да се борят за добрия си външен вид“, казаха организаторите на конкурси.  Трагедията е огромна за близките й. Ето с как съобщиха те за кончината й.

„Една красива душа в толкова крехко тяло си отиде от нашия несправедлив свят“, написаха близките й. Днес Атанасова ще бъде погребана от дъщеря й, сина й, съпруга й и майка й.

Дъщеря й е написала доста странно обръщение по повод кончината на майка си. Заради острия си и хаплив тон нямаше особено много приятели. Нито пък и роднините и я долюбваха. Но никога не е казала нещо невярно. Истината рядко ти печели приятели. Тя беше обичана само от душите търсещи правда и раздаващи любов. Всеки друг – близък, далечен, роднина, непознат.. я обиждаше и проклинаше за смелостта и силата и да бъде себе си.

А тя остана себе си докрай. Пишем това за заинтересованите – опечалени или злорадстващи. Не защото искам да ви видя около нея в този момент. Тя всички обичаше и нямаше лоши намерения към никого, но никого и не иска да вижда. Нито приживе, нито сега“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *