Софи Маринова като Селин Дион! Справи ли се Софка в „Като две капки вода“? (ВИДЕО)

Ромската перла на българския поп-фолк Софи Маринова направи първото си участие в популярния риалити формат „Като две капки вода„. Любимата на много българи изпълнителка имаше тежка задача, превъплъщавайки се в образа на гласовитата канадка Селин Дион.

Макар и да не е много добре с английския език, Софи трябваше да изпълни може би най-известната балада в света на музиката – „My Heart Will Go On“ от филма „Титаник“.

Самата Софка признава, че не знае английски език, поради което тя се беше подготвила с текста, учейки го написан с българско произношение. Е, макар и това да е доста импровизиран подход, трябва да признаем, че тя се справи добре с езиковата бариера. Може би много хора очакваха, че тя ще се изложи. Това обаче не се случи.

Софи показа и добри артистични заложби. Тя не само изпя песента по един добър и стабилен начин, но и умело успя да пресъздаде емоциите, които тази песен навява на всички нас. Може би бе малко притеснена, тъй като това бе първо шоу за новия сезон, но пък честно казано не ѝ пролича толкова много.

С две думи – хората, които очакваха, че Софи Маринова ще се изложи, останаха разочаровани. Защото ромската перла се представи повече от достойно, макар и пеейки на език, който не знае. А това винаги е много трудно.

В крайното класиране тя остана на второ място, като Софка бе изпреварена единствено от своя колега от поп-фолка Константин.

А вие харесахте ли Софи Маринова като Селин Дион в „Като две капки вода“?

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *