Слави Трифонов взима съдбовно решение – всичко се променя много скоро

Най-известният ТВ водещ на България Слави Трифонов ще вземе съдбовно решение за живота си, пише „Уикенд“. Дългия възнамерява да прекрати кариерата си на водещ и да слезе от еДългия е взел решение да отвори нова страница в живота си и занапред няма да се появява като водещ, а ще е само продуцент на собственото си предаване.

Преди седмица Трифонов призна в собственото си шоу, че 18 години стигат в тв ефир. По този начин той потвърди слуховете, че след изтичането на договора му с телевизията възнамерява или да спре предаването си или да бъде само негов продуцент.

Един от вариантите бил вечерната рубрика да се запази, но да се казва само „Шоуто“. Идеята е то да бъде водено от Иво Сиромахов, който твърдо си извоюва позицията на втория човек в екипа след Слави.

От bTV нямали нищо против, но настоявали бюджетът да бъде намален значително – нещо, с което надали Трифонов ще се съгласи.

Съществувал вариант и предаването да се излъчва веднъж седмично с увеличено времетраене – 2 часа, като акцент там да са артистичните импровизации на безспорните таланти – Краси Радков, Тодор Башиянов и Мариан Бачев. В последната година Дългия няколко пъти намекваше за евентуалния край на „Шоуто на Слави“.

Както добре знаем, Слави Трифонов има и политически амбиции, като той дори анонсира създаването на собствен проект.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *