Росен Плевнелиев похарчи огромна сума за подарък на Деси Банова

Президентът Росен Плевнелиев продължава да бъде лудо влюбен в красивата синоптичка от Нова телевизия Деси Банова.

„Уикенд“ пише, че Плевнелиев е отделил сериозна сума от личния си бюджет, за да изненада изкусителната блондинка със скъп подарък. За петте месеца откакто са официално гаджета Плевнелиев е профукал около 300 000 лева по Деси Банова, изчисляват не без завист колежки на синоптичката.

Сред ярките доказателства за любовта на Росен към Деси Банова е поръчаният от 53-годишния дипломиран инженер е автомобил „Тесла“ за синоптичката. Возилото струва 140 000 лева и се очаква всеки момент да пристигне от Америка. „Росен реши да изненада Деси с нова кола, докато двамата бяха в Щатите миналия месец. Там президентът участва на международния форум в Ню Орлиънс и взе изгората със себе си.

Докато Плевнелиев бе зает като делегат на форума, Деси разгледа забележителностите на града, а накрая тя бе сюрпризирана с покупката на автомобила. Новата „Тесла“ ще пристигне в средата на януари в България, тъй като пътува по море“, издават колежки на знойната блондинка. Луксозният електроавтомобил не е единственият баровски дар, който влюбеният Плевнелиев прави на синоптичката. „Деси никога не е била толкова обгрижвана макар винаги да е имала взаимоотношения с богати мъже.

Буквално всеки ден получава цветя и различни подаръци от Плевнелиев. Той й е извадил златна карта на „Дойче банк“, с която тя може да пазарува на воля из цял свят. Плевнелиев е милионер и ВИП клиент на немската банка“, впечатлени са близки до Деси Банова,. По време на американската ваканцията на красавицата Росен я изненадал и с друг подарък  – последен модел Айфон Х. Освен това президентът бил щедър и към дъщерята на възлюбената си – Йоана.

Малката също получавала ежедневни подаръци. За последно доведеният й татко Росен я изненадал с ховърборд. Освен това Плевнелиев поел ангажимент да изучи 10-годишното момиче в чужбина. Най-голямото щастие за свикналата отдавна на лукс Деси Банова все пак не са подаръците, а новите светове, които опознава покрай статута си на любовница на държавния глава, който все още не се е развел със съпругата си Юлияна.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *