Президентът Радев с уникален подарък към съпругата си Деси

Румен Радев е засвидетелствал любовта си към съпругата си Деси с романтичен подарък, научи „Ретро“. Покрай поредицата празнични дни президентът е бил засечен да пазарува в известен бижутерски магазин в столицата, придружаван единствено от охраната си.

Продавачките в луксозния търговски обект му обърнали специално внимание и го насочили към най-изисканите и класни артикули, които предлагали през новия сезон.

Понеже Радев не бил особено уверен в избора си, въпреки че подаръкът не бил за кого да е, а за собствената му жена и той най-добре познавал иначе спорния й моден усет, изпитал огромно облекчение след помощта на магазинерките. Държавният глава не споделил дали купува бижуто по определен повод, или просто за да изненада приятно половинката си. Известно е, че Десислава Радева има афинитет към аксесоари, а част от накитите, които притежава, са напълно ръчна изработка.

С по-специално внимание се отнасяла към брошките, а най-любимият й модел бил по дизайн на нейната майка и представлявал изработка на българска шевица, отрупана с камъни. Очевидно блясъкът е новото модно увлечение на първата дама, която на последната си публична изява във Виена блесна с розова рокля, украсена със стотици благородни камъни „Сваровски“.

Освен с лъскав подарък президентът изненада жена си и с кратка ваканция в родопското курортно село Баните. В сърцето на планината Румен и Деси прекараха няколко дни в известен хотелски комплекс, чийто съдържател бил техен личен приятел. ВИП гостите почивали изцяло на разноски на хотела, като били специално обгрижвани от целия персонал, а накрая на визитата си се снимали за спомен с всички служители – от камериерките до главния готвач. За пореден път Деси Радева успяла да измести любопитството на местните от личността на съпруга си към себе си, като заявила, че има интерес към родопските занаяти.

Първата дама проявила желание да вземе няколко урока по тъкане от майсторите в село Баните, провокирана от каузата си за събуждането на фолклорните традиции, на която посвети и гражданското си движение „Живата вода на България“.

loading...

One thought on “Президентът Радев с уникален подарък към съпругата си Деси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *