Пети сезон на „Откраднат живот“ – какво предстои да видим?

И пети сезон на хитовия сериал на Нова телевизия „Откраднат живот“ ще ни предложи интересни сюжетни линии. Това обеща продуцентът на сериала Евтим Милошев, който даде пресконференция пред журналисти. Сериалът е един от най-гледаните в България и се радва на страхотен зрителски интерес.

Очаквайте да видите сестра Жекова като булка, докато Калин и Наталия ще се върнат в болницата със своето бебе. Не така обаче се развиват нещата за Мазов и Хинова, които ще останат без дете, след като избраната от тях приемна майка реши да го задържи.

Отново любовни страсти ще има около доктор Огнянова, която през миналия сезон преживя бурна любов с доцент Банков. Сега красивата лекарка ще бъде замесена в цял любовен триъгълник, разкри продуцентът на сериала.

Няма да видим и синът на Димитър Рачков, който играеше Коко – приемният син на сестра Жекова. Малкият Митко участваше досега по покана на своя втори баща Евтим Милошев, който живее с Христина – сценарист на сериала и бивша жена на Димитър Рачков.

„Извиках го в офиса и му предложих ролята, тъй като е много артистичен. Той прие и се справи чудесно”, разказа Милошев пред журналисти днес. Много му помогнала актрисата Марта Вачкова, която играе ролята на неговата приемна майка сестра Жекова. Двамата се познават още преди да снимат заедно и чудесно се сработиха, уточни Милошев.

Условието пред Митко, за да продължи да се снима, било той да не разваля успеха си в училище. Това обаче се случило, поради което сега той отново ще трябва да се концентрира върху учението.

Петият сезон на „Откраднат живот” започва другата седмица и ще излъчва всички делнични дни, без понеделник от 20.00 часа в ефира на Нова телевизия. 900 актьори-епизодици са минали през сапунката, която е разказала за 300 медицински казуса. Те ще продължат и в новия сезон с бременна, болна от рак и секта, тласкаща деца към самоубийство.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *