Още едно топ лице на Нова телевизия напуска! Скоро няма да го виждаме на екран

Рокадите в Нова телевизия продължават с пълна сила. Говори се, че Лудия репортер Даниел Петканов е поредното топ лице на телевизията, което ще напусне съвсем скоро.

Разликата тук е, че Петканов няма да си тръгне сам от Нова телевизия, а най-вероятно ще бъде изритан от ръководството на компанията.

В-к „Галерия“ съобщава, че ябълката на раздора са приходи от реклами, които Петканов, като лице на Нова телевизия, не е декларирал пред шефовете си. Според неговоя договор с „Нова броудкастинг груп“, Лудия репортер е длъжен да се отчита за всички приходи, които получава извън заплатата си.

Не е тайна, че Лудия репортер често припечелва добри пари, пускайки рекламни постове в социалните мрежи. Той обаче удобно „забравя“ да декларира приходите си пред своя работодател, което му е спечелило врагове на високите етажи.

„Продуцентите няма да го търпят вечно. Досега може и да са си затваряли очите, но той и жена му Александра наистина взеха да прекаляват“, клатят глава в кулоарите на телевизията. И допълват, че вече се носи упорит слух за отстраняването му от медията.

Съпругата му Алекс Богданска също се „изучила“ на неговите номера и социалният й профил в мрежата прелива от рекламни постове. Макар че моделката не е на щат в телевизията, на нея също може да й се наложи да плаща солени неустойки заради участието си във „ВИП Брадър“. Красивата Алекс лесно ще закърпи положението с няколко добре платени фотосесии, но Дани рискува да остане на улицата за дълго време, клатят глава запознати.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *