Няма да повярвате с кого е имала връзка Софи Маринова

Софи Маринова била лудо влюбена в несебърския бос Митьо Очите. Неотдавна плъзна слух, че двамата са били засечени да си тръгват заедно от столичен хотел, но по-късно ромската перла опроверга клюката.

Истината била, че Софка имала чувства към ъндърграунд страшилището, но любовта им била само платоническа. „Той ме обича като човек и харесва музиката ми. Пяла съм му на ушенце и е бил щедър с мен откъм хонорар. Той е суперпич“, казва участничката от „Като две капки вода“ за несебърския Ал Капоне. По всяка вероятност именно тя щяла да забавлява стотиците гости на двете сватби, които Очите подготвял.

Съвсем скоро той щял да се врече във вярност на приятелката си, И едновременно с това в брак щяла да стъпи и най-голямата му дъщеря – Станислава, която била бременна от мъжа до себе си в четвъртия месец. Маринова щяла да прибере колосална сума пари, за да весели сватбарите, а тържеството щяло да се проточи поне три дни, като се има предвид, че Димитър Желязков неведнъж е показвал на какви гуляи е способен.

Самата певица разкрива, че по-големи купони от него правел само Георги Илиев. Покойният бос на ВИС 2 също имал афинитет към ромската перла и тя извивала глас на всичките му банкети. „Имам парички и благодарение на мутрите. Те за мен ще си останат джентълмените с възбуждащи парфюми. Само хубави неща мога да кажа за Поли Пантев и Жоро Илиев. Те ме позлатиха! Бях им любимка“, откровеничи фолкдивата.

източник: Struma.bg

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *