Нови БЕЗЧИНСТВА на роми! Цяла тумба нападна с ножове и бутилки хора в с. Дунавци! (СНИМКИ)

Ново меле, в което главни действащи лица са били тумба роми, се е разиграло тази вечер, съобщава TrafficNews.bg.

Инцидентът е станал снощи в казанлъшкото село Дунавци, като единият от нападнатите разказва подробно за сблъсъка.

„Около 25 роми от село Шейново и някои околни села (не съм сигурен кои точно, на този етап мога само да предполагам), буквално ни нападнаха с ножове и бутилки в заведение в село Дунавци. Те бяха добре организирани, и с водача им с прякора „Кальо Тарзана“, пробваха да ме намушкат с нож на няколко пъти и да ме свалят на земята, за да могат да ме удрят с краката си.  Успях да се измъкна с леки порязвания по лицето и доста масивни удари в областта на цялото тяло и лицето! Бях нападнат аз, както и няколко човека, които бяха в заведението (напълно безпричинно ). Те влязоха на няколко групи в заведението като ни обраха, взеха моя телефон с кредитните ми карти вътре, както и телефоните на още двама човека, докато се защитавахме.

В България става страшно… призовавам всички да бъдат екстремно внимателни, понеже това е добре организирана престъпна група и опитът ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници!

Написахме жалби и ги пуснахме в полицията, днес през деня ще си вадя медицинско с другите пострадали! Ще си търся правата на наднационално ниво ако е необходимо и ще стигна до Страсбург!”, разказва мъжът.

Вижте снимки след инцидента:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *