Неочакван ход от Слави Трифонов! Решението му ще ви шокира!

Много сериозни промени ще настъпят през новия сезон в „Шоуто на Слави“. Както е известно, водещият Слави Трифонов в момента се възстановява от тежката операция за смяна на тазобедрена става. Процедурите по рехабилитацията му вървят много добре и се очакваше през есента той отново да седне в стола на водещия.

Според вестник „Уикенд“ обаче, Дългия е решил да увеличи почивката сии да се възстанови напълно както от хирургическата интервенция, така и от натрупания в последните години стрес от интензивната работа. Друга важна причина за решението му е желанието да обмисли в детайли политическия проект, над който работи. За това досега му пречеше ежедневната интензивна работа над епизодите на шоуто.

СЛАВИ ТРИФОНОВ Е РЕШИЛ ПО ВРЕМЕ НА ОТСЪСТВИЕТО СИ ОТ ЕКРАНА ДА ДАДЕ ПЪЛЕН КАРТБЛАНШ НА ГЛАВНИЯ СИ СЦЕНАРИСТ ИВО СИРОМАХОВ.

Новата песен на Слави Трифонов „Аз съм твоят мъж“ ще разтопи сърцата ви (ВИДЕО)

 Именно той ще го замести като водещ на „Шоуто на Слави“. Точно така стана и в последните предавания, след като Дългия легна на операционната маса. Ако Трифонов се възстановява по план, има и вариант все пак той да се появява в ефир веднъж седмично. Най-вероятно това ще става всеки понеделник, когато е актьорската вечер. През останалото време Слави ще бъде в ролята на продуцент и ще дърпа конците зад кадър. Така обаче той ще спести доста време и ще може да се посвети на политическия си проект.
Според „Уикенд“ Дългия се е отказал от идеята си да създаде нова политическа партия. Вместо това той се е насочил към сформирането на движение, с което да участва в следващите избори. Според социологическите агенции планът на Слави Трифонов има всички шансове да успее, а към днешна дата електоралната подкрепа се движи между 12 и 15 процента.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *