Невероятните 4 Magic спечелиха X Factor! Вижте най-доброто от тях!

Изключителният вокален квартет 4 Magic спечели X Factor! Четирите прекрасни момичета спечелиха битката с Йоана и станаха първата група в историята на шоуто, успявала да стигне до победата.

На финала се класираха 4 Magic, Йоана и Ева, като Ева остана на трето място. В директна битка за победата се впуснаха 4 Magic и Йоана, а квартетът успя да спечели гласовете на публиката. Те получиха чек за 50 000 лева от продуцента на шоуто Маги Халваджиян, който ги посъветва да вложат парите в своето музикално развитие, а не просто да ги изхарчат. Можем само да се надяваме, че те наистина ще се вслушат в думите му.

Йоана също може да се счита за победител. Тя стигна до второ място и почти сигурно ще получи предложение за музикален договор. Остава да видим, дали тя ще подпише с Вирджиния Рекърдс на Саня Армутлиева или с Адамант на Криско. Или пък може нещо друго се върти в главата й? Предстои да разберем. Едно обаче е сигурно – Йоана ще бъде един от изпълнителите, за които често ще слушаме от тук нататък.

Третата Ева също има страхотно бъдеще. Тя показа огромен талант и имаше всички шансове да спечели. Преценката на публиката обаче й отреди третото място. Подобно на Йоана, очакваме Ева също да получи предложения за договор. Със сигурност музиката е нейното бъдеще, това е безспорно. Това можем да кажем и за други талантливи участници в този сезон на формата, като например Мирослава и Милена.

За да отбележим победата на 4 Magic в X Factor, предлагаме ви да си припомните някои от най-добрите им изпълнения във формата през този сезон:

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *