Мрежата гърми – порно с Черната Златка се появи в интернет

Порно клип с участието на Златка Димитрова се появи в интернет пространството. Това е една от големите новини от мрежата в последните няколко дни.

Онлайн се появи шестминутен запис, който гласи следното – „Bulgarian whore Zlatka Black fucked hard“. Вече цяла седмица потребителите на интернет с палави наклонности се наслаждават на видеото. Изглежда обаче, че то е премахнато от мрежата, защото в момента клипът не може да бъде открит.

Хора, запознати с личния живот на Черната Златка, споделят, че най-вероятно нейното бивше гадже Миро е пуснал видеото. Не е тайна, че Миро и Златка не са в добри отношения, откакто се разделиха. Бизнесменът дори си взе всички подаръци, които бе направил на възлюбената си.

„Не съм предполагала с какъв човек съм живяла толкова години. Явно този наглед щедър и великодушен мъж е една дребна, селска душичка”, жалва се Златка.

Самата Златкa отрича, че жената на видеото наистина е тя. Нищо чудно обаче в бъдеще да се появят още подобни клипове. Особено ако се окаже вярно, че Мирослав наистина е отмъстителен тип и иска да злепостави бившата си половинка.

Отскоро време Златка има нова любов. Тя е заедно с мъж на има Галин Гочев. Той е женен, но бързо бе разделен от жена си от Злати. Точно както тя направи преди време и с Миро.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *