Млада майка остави бебето до себе си и заспа, а когато се събуди изпита истински кошмар

Лорън Джордан е майка, която решава да остави своето малко бебе Харисън на леглото до себе си, вместо да го постави в кошарката му. Идеята й е проста – да изчака Харисън да заспи, след което да го постави внимателно в кошарката.

23-годишната Лорън се чувства изтощена и изморена, тъй като младата американка има още четири деца, за които да се грижи. Когато тя заспива дълбоко с 22-годишния си мъж Керан, Лорън се събужда чак на сутринта. А когато поглежда към малкия Харисън, тя установява с ужас, че той не диша.

„Ние не възнамерявахме да заспим с него, но бяхме толкова изтощени и това просто се случи“, обяснява Лорън.

„Чувала съм за силната връзка, която се изгражда, когато бебето заспива до родителите си. Апелирам към всички майки и татковци – ако искате детето ви да заспи до вас, приспете го, но веднага след това го преместен в собственото му креватче. Защото само една грешка от ваша страна, и може да се случи най-страшното. Не повтаряйте моята грешка“, споделила през сълзи скърбящата майка пред съда след печалния инцидент.

Според д-р Ал-Адрани – лекарят, направил аутопсията на детето, Харисън е жертва на „необяснима смърт в ранна детска възраст“, но е възможно той или да е бил неволно задушен от спящите му родители, или топлите им тела да са причинили повишаване на телесната му температура.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *