Мадам върти бизнес с женени мъже, работи професионална любовница

Преди 10 години съпругът на тази жена умира от рак. Дотогава тя работи като финансов консултант, но след това решава да смени професията. И става елитна любовница на женени мъже.

Тя специално си прави профил в сайт за запознанства, но не какви да е, а за омъжени жени и женени мъже. Към днешна дата тя е била с над 100 чужди съпрузи. И казва, че не съжалява за нищо.

Гуинет Лий е на 47 години и живее в Лондон. Убедена е, че чрез действията си не разваля бракове, а всъщност ги спасява. Непрекъснато публикува в социалните мрежи снимки от екзотичните си ваканции, спонсорирани от богатите й любовници. В момента те са бижутер, борсов брокер, инвеститор и влиятелен служител. Само през иминалата година, благодарение на щедростта им, тя посети Бали, Мексико, Лас Вегас и Лазурния бряг. Свикнала е да пътува луксозно, да отсяда в хотели 5 звезди и да лети само в първа класа.

„Един от любовниците ми ме помоли да разнообразя ваканцията му, която той прекарвал със съпругата си и децата си на остров Мартас-Винярд“, разказва още Гуинет. „Аз се настаних на няколко километра от техния хотел и той избяга от семейството при мен за три дни, казвайки на жена си, че отива да лови риба.“

За друг споделя: „Спонсорът на моя полет до Бали веднъж осъзна, че не иска да прекара остатъка от живота си, като спи с една жена. Аз станах една от тези, с които той въплъщаваше желанията си“.

А за пътуването си до Мексико разказва: „Това беше последното ми пътуване през 2017 г. и вероятно най-доброто. Настанихме се в Casa Malca, един от най-добрите хотели в света. Този служител долетя в Мексико след едно пътуване до Ню Йорк и ме взе с него. Той обича жена си, но тя вече не се интересува от секса. Именно в такива моменти излизам на сцената!“.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *