Куриоз! Родители съдят 30-годишния си син, за да се изнесе от тях (ВИДЕО)

Ако си мислите, че само в България децата живеят с родителите си десетилетия след пълнолетие, че после даже и си водят жените в същия семеен дом, жестоко се лъжете. Подобни куриозни случаи има и в Америка, но там невинаги и двете страни са съгласни със ситуацията.

Кристина и Марк решили да се обърнат към съда, защото 30-годишният им син Майкъл Ротоно не само, че не плащал наем, но и не помагал с домакинските задължения, също така и по никакъв начин не допринасял за семейния бюджет.

Те му предложили 1100 долара, за да се изнесе от семейния дом и да си намери свое местенце, но той отказал. Родителите се принудили многократно да му изпращат заповеди за напускане, издадени от съда, но синът им ги пренебрегвал до една.

От своя страна Майкъл твърди, че родителите му не са правили опит да го изгонят. Адвокатът им обаче го опроверга, заявявайки, че са правили многократни и безрезултатни опити. Синът им не искал нито да се изнася, нито да си намира работа.

През април т.г. родителите се обърнали към окръжния съд, но понеже става въпрос за член от семейството, оттам им обяснили, че трябва да се насочат към Върховния съд. Дали обаче по съдебен път ще успеят да убедят сина си да се вземе в ръце и да порасне, предстои да разберем.

Вижте куриозното видео.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *