Кубрат Пулев си призна, че е нарушавал закона. Ето какво е правил!

Българският шампион по бокс Кубрат Пулев си призна, че е нарушавал закона.

Пред в-к „Телеграф“ Кобрата сподели, че се е случвало да дава рушвети на пътните полицаи. За съжаление, така той не дава особено добър пример, имайки предвид колко хора у нас умират по пътищата. Пулев е на мнение, че трябва да има по-висок контрол и по-строги санкции за нарушителите.

Ето какво сподели той:

„Може и да е корупция, но е част от санкциите да почерпиш полицаите. Като ви спрат два пъти и им дадете, третия път ще си кажете – писна ми и няма да нарушите правилата. Аз също съм давал пари. Засичали са ме с превишена скорост неведнъж. Въпросът е да има контрол. Сега хората знаят къде има полицаи и камери, намавалят скоростта и след това продължават с висока скорост. У нас цари хаос и никой не спазва правилата, затова има толкова жертви по пътищата. Трябва да има контрол и санкции“.

Кубрат Пулев все още не знае срещу кого ще се изправи в следващия си мач. Кобрата се надява да се бие пред българска публика в София, но все още му е трудно да си намери противник. Очакваше се, че той ще се боксира с американеца Джаред Милър. По последни информации обаче, това вероятно няма да се случи.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *