Кой е най-големият вътрешен страх на всяка една зодия?

Всички ние имаме своите вътрешни страхове. Всички ние се плашим, че може да ни се случи това, от което се страхуваме най-много. Че можем да изпаднем в ситуация, в която големите ни страхове да се превърнат в реалност. Според опитните астролози, големите ни страхове зависят и от това каква зодия сме.

Дали това наистина е така? Не можем да бъдем сигурни, но същевременно знаем, че звездите действително определят много от нашата съдба и битие. Дори и да не вярвате на астрологията, няма как да не отречете, че много често определени черти и признаци от нея съвпадат с реалността.

Астролозите знаят какви са най-големите страхове на всяка зодия. Предлагаме ви и вие да научите отговора на този въпрос, прочитайки този материал.

Овен – страх от малоценност

Най-големият страх на Овена е да не се почувства малоценен и малкозначим. Овенът е горда зодия. Нейните представители винаги искат да бъдат лидери и да бъдат значими за останалите.

Телец – страх от липси

Телците се страхуват, че нещо може да им липсва. Най-вече – ценен и скъп човек, без когото не могат. Телците трудно се справят с разделите и ги преживяват по сложен начин.

Близнаци – страх от отхвърляне

За Близнаците няма по-голям ужас от това да бъдат отхвърлени, особено когато са наистина влюбени.

Рак – страх от изоставяне

Искате наистина да отчаяте един Рак и да го накарате да се чувства ужасно? Оставете го сам, най-неочаквано. Изоставянето е най-големият шок, който един Рак може да преживее.

Лъв – страх от промяна

Лъвовете не обичат промените. Те лесно свикват с това, което имат, без да имат умението да се адаптират към промените. Те плашат Лъвовете и определено са нежелани от тяхна страна.

Дева – страх от провал

Най-големият страх на една Дева е да се провали. Представителите на тази зодия са свикнали да печелят и да бъдат победители. Именно поради това за Девите най-лошото нещо е да претърпят провал.

Везни – страх от самота

За Везните най-големият бич е да бъдат сами. Представителите на този зодиакален знак не могат да живеят без близките си, те просто не могат да оцелеят без тях. Искате да разбиете сърцето на една Везна? Оставете я сама!

Скорпион – страх от загуба

Скорпионите са хора, които тежко преживяват загубите. Както в професионален, така и в личен план. Те трудно могат да се отърсят от случилото се и им трябва време, за да възстановят силите си.

Стрелец – страх от липса на контрол

Стрелците са хора, които обичат да държат нещата под контрол. Когато това не се случва, Стрелците започват да се паникьосват, страхувайки се, че вече не са властелини на ситуацията.

Козирог – страх от пренебрежение

Искате да отчаяте един истински Козирог? Отнасяйте се с него пренебрежително! Представителите на тази зодия са изключително горделиви и уважаващи себе си хора. Именно поради това, пренебрежението е най-големият им страх.

Водолей – страх от безпомощност

Големият кошмар на Водолеите е случайно да не осъзнаят, че са безпомощни и няма какво да сторят в дадена ситуация. Това може наистина да ги сломи, тъй като те искат винаги да са спасителите, които чакате на бял кон в живота си.

Риби – страх от уязвимост

Да бъдат уязвими е големият страх на Рибите. Те са хора, които в никакъв случай не могат да се приемат в ролите на жертви. Да се чувстват раними е техният най-голям кошмар.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *