Киро Японеца с мрачна прогноза: Разстрелите тепърва започват!

Разстрелите и поръчковите убийства в България тепърва започват. Тази мрачна прогноза направи Кирил Киров, известен като Киро Японеца. Той говори пред Агенция Блиц и даде своето мнение, броени дни след публичния разстрел на друг успешен бизнесмен – Петър Христов.

Както е известно, Петър Христов бе убит с множество куршуми в близост до самия център на столицата.

Той смята, че неговият живот също е в опасност, но е сигурен, че няма да го сполети съдбата, сполетяла Петър Христов.

„Смятам, че Петър Христов си е отишъл, защото е дал информация срещу бандата, а след това е изтекла информация и това се е оказало фатално. Убийците трябва да знаят, че няма да могат да ме ликвидират. Няма да ми се случи това, което сполетя Петър Христов“, заяви Японеца.

Той смята, че тепърва предстои да виждаме подобни публични екзекуции.

„Разстрелите тепърва започват. Заради скандалните съдебни решения, като това на съдия Александра Йорданова, България може да се върне към средата на 90-те години.  Сега много убийци са на свобода, а единственото, което могат да правят е да убиват. Те нямат друг избор! Сам знаете, че оттогава до сега в България бяха извършени над 150 поръчкови убийства. Сега могат да се случат много убийства както през онези мрачни години. Дано не се окажа прав..“, обясни Японеца.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *