Извънредно! Пребиха репортер от „Господари на ефира“ (СНИМКА)

Служители на склад за търговия на едро във Велико Търново, където през юни бяха разкрити над 15 тона храни с изтекъл срок на годност, са пребили журналист. Димитър Върбанов от „Господари на ефира“ бил нападнат от трима мъже, които го вдигнали на ръце и го хвърлили с все сила върху бетоновата площадка пред хранилището, пише „Труд“.

При падането, репортерът е получил травми по главата и ръцете и се наложило да бъде транспортиран с линейка по спешност в областната болница. Екшънът се разиграл около 17 часа в сряда, когато Върбанов и екипа му, заедно със служители на Стопанска полиция отишли на внезапна проверка във въпросния склад.

Преди три месеца там бяха засечени огромно количество суровини за хранителната и сладкарска промишленост с изтекъл срок на годност и бе установено, че съдържателите на склада са подменяли етикетите на опаковките. По случая започна разследване под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново, а негодните стоки бяха иззети и изгорени в екарисаж.

loading...

One thought on “Извънредно! Пребиха репортер от „Господари на ефира“ (СНИМКА)

  1. Корумпирания шеф на стопанска полиция – Сезгин Садъков от ДПС да подава незабавна оставка и да поеме отговорност за бездействието си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *