Изберете през коя врата да преминете и разберете съдбата си

Можем да предположим, че вие, като всеки съвременен човек, опитвате да разчитате само на себе си и на мнението си и не вярвайте на приказките за съдбата, и още повече, в съмнителните резултати от психологическите тестове, които изобилстват в Интернет.

Но, се съгласете, че понякога всички ние, толкова умни и непоклатими, искаме да бъдем слаби и да прочетем какво е подготвила съдбата за нас.

Този тест не претендира за достоверността си, но често дава много точни резултати. Вижте сами и научете бъдещето си!

Насочени от интуицията, без колебание, изберете вратата, която ви харесва най-много. Изненада! Не сте очаквали? Резултатът от теста е готов!

Врата 1

За хората като вас казват: “Тихи води, по-ниски от тревата”. Вие сте спокойни и за философското ви отношение към живота могат да ви завидят. И как така успявате да поддържате хармония и спокойствие в бързия ритъм на живота? Вие обичате да сте сами от време на време. Горещите партита не са ваша страст! Вместо голяма и шумна компания, предпочитате тесен кръг от приятели и близки познати. Вие търсите тих живот, защото където и да отидете и каквито и житейски събития да ви срещнат, поддържате равновесие. Всяка стъпка, която предприемате, е примирена. Но помнете: имате само един живот. Може би си заслужава да добавите малко движение и цвят към него? В края на краищата, както знаете, неподвижната вода се превръща в блато.

Врата 2

След като сте избрали тази врата, вие съзнателно или не избирате личния растеж, независимо дали става въпрос за живота, взаимоотношенията ви или кариерата. Но тук има уловка: изборът на стълбище, водещо нагоре, говори, че вие лично избирате по-трудният начин, изискващ от вас значителни усилия. Цената на успеха понякога е висока. Обичате да бъдете център на внимание, умерено амбициозни сте. В същото време, не очаквате от съдбата подаръци, но сте сигурни, че търпението и усилията ви ще бъдат възнаградени. Често не сте удовлетворени от самия резултат, а от изминалия път.

Врата 3

Вие сте много необикновен човек. Тази врата бива избирана от авантюристи и хора, предразположени към риска, понякога дори неразумни. И ако не се вразумите, съдбата може да ви поднесе студен душ и да ви срине до земята. Пожарният кран до вратата разкрива скритите опасности, които ви чакат в бъдеще. Отворената врата, зад която всъщност е тъмнина, говори, че има несигурност пред вас. По този начин, поставяйки живота си в опасност, вие дори не знаете дали този риск е оправдан. Но погледнете, над вратата виси плоча с номер 26, което число в юдейската и християнската религия символизира Бог. Въпреки огромния неоправдан риск, вие живеете като бог и със сигурност бивате пазени от личен ангел-пазител.

Врата 4

Червеният цвят на вратата ви казва, че сте винаги нащрек. Няма значение дали става дума за борба за длъжност, превъзходство в отношенията или лични права, винаги сте готови за битка… на живот и смърт. Доскоро пред вас е имало пропаст, която ви е отделяла от целта ви, но не сте се страхували да я преодолеете и сте готови да се биете за това, заради което сте тук.

Врата 5

Трябва да сте се уморили от изтощителното пътуване между гръмотевици и светкавици. Бъдете спокойни, скоро бурите ще изчезнат и всичко ще дойде на мястото си. Камионът с щастие също ще дойде на ваша страна. Търсите мир и тишина. Вярвайте, че този, който търси, ще намери. Вратите непременно ще се отворят пред онзи, който почука. Заобиколете се с любящи хора, а от тези, за които не сте сигурни, се опитайте да стоите настрана.

Врата 6

Вашият избор предполага, че за вас сега е доста трудно време. Вие непрекъснато се чувствате депресирани и разстроени, но все още имате достатъчно сила, за да си осигурите своето светло утре. Не се отчайвайте и не забравяйте: всичко е във вашите ръце! Така се случва, че нощта плаче, а утрото се радва. Както вие сами знаете, победата често е на една крачка от момента, в който продължите смело напред!

Врата 7

Живеете в щастливо неведение и това ви харесва. Вие сте сложили розовите очила на оптимизма и сте готови да премахнете вратите, дори понякога да ги изхвърлите. Чувствате удоволствие и вълнение от тази рулетка на съдбата. Е, бъдете готови в близко бъдеще да се изправите пред избор. Не се притеснявайте, нищо трудно или неприятно не ви чака.

Врата 8

Понякога обичате да врете носа си в делата на други хора. Вие сте много любопитни. Всичко около вас предизвиква голям интерес. Вие сте оптимисти в живота и приемате с радост всяко приключение. Но дори и най-очевидно рискованите приключения граничат със здравия разум. Не се колебайте, устремете се напред!

Източник: bukvarche.com

loading...

One thought on “Изберете през коя врата да преминете и разберете съдбата си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *