Изберете един от символите на картинката и вижте кой е големият ви страх

Всички ние имаме някой друг голям страх. За съжаление, всекидневно живеем в състояние на стрес и напрежение, което често може да доведе до определен тип невроза.

Понякога нашите страхове са на подсъзнателно ниво, поради което не можем напълно да преценим, каква е причината за тях. И от какво всъщност се страхуваме.

Предлагаме ви следния любопитен тест. Вижте добре картинката и си изберете, без да мислите твърде много, един от четирите символа. Вашият избор ще ви подскаже някои неща за вас самите.

А ето и резултатите:

1) Око

Ако сте избрали окото, то вие се страхувате от идеята, че можете да бъдете съдени за постъпките си от други хора. Че често ви обсъждат зад гърба ви. Ако мислите, че останалите са свръх критични към вас, това може да си пречи да се изявявате пълноценно. Това, което трябва да направите, е да работите повече върху себе си и да увеличите своята увереност и самочувствие. Тогава приказките на другите няма да ви интересуват особено много.

2) Колело

Избралите колелото се страхуват от стагнацията. Те се притесняват, че могат да изпаднат в житейски застой и животът им да не върви напред. Тези хора искат винаги да се развиват и никога да не стоят на едно място. Така е и в личния им живот – притесняват се, че бракът им може да се превърне в нещо скучно и тривиално. Какво да сторите тогава? Бъдете оптимисти и винаги правете крачки напред. Тогава нещата сами ще се наредят за вас.

3) Цвете

Посочили сте цветето, но какво значи това? Този избор символизира страха от поемане на рискове. Вие просто сте ужасени от идеята, че бихте могли да се провалите. Хубаво е човек да бъде предпазлив и разумен, но във вашия случай този страх пречи на развитието ви. Защото всяка добра идея или собствен бизнес стартира именно с поемане на риск. Бъдете по-смели и вярвайте повече в себе си.

4) Гола, разклонена корона на дърво

Ако сте избрали картинка номер 4, то вие се страхувате много от старостта. Тя настъпва, а на вас ви е трудно да се примирите с това. Усещате как ставате по-слаби физически, а умът ви вече не е толкова остър. Вместо да се тревожите непрекъснато за това, просто приемете старостта философски и най-вече – с достойнство. Намерете си какво да ви поддържа активни и му се отдайте.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *