Иван Юруков пее „Шушана“ като Милко Калайджиев. Просто беше УНИКАЛЕН! (ВИДЕО)

Актьорът Иван Юруков отново е големият победител в шоуто „Като две капки вода“. Талантливият артист влезе в кожата на поп-фолк идола Милко Калайджиев и изпълни по един невероятен начин парчето „Шушана“.

Приликата на Иван с Милко бе просто поразителна. Той не само изглеждаше едно към едно с чалга кумира, но пресъздаде напълно неговия глас и тембър, както и сценичното му поведение. Хората в залата просто ахнаха, когато го видяха в действие. Съвсем заслужено Иван спечели зрителския вот и бе определен за победител за вечерта.

Личи си, че Иван е талантлив и му се получават имитациите. Той печели вечерта не за първи път, а това говори достатъчно много. Самият Милко Калайджиев бе в публиката тази вечер. Най-известният мустак на България поздрави Иван за неговото изпълнение, което и вероятно бе най-големият показател, че той се е справил.

Голямата конкуренция на Иван Юруков за вечерта бе Константин, който по един много добър начин изпълни българска народна песен. Но все пак не трябва да се забравя, че това е шоу за имитации, а имитацията на Иван наистина бе най-добрата.

Своят чек за 1000 лева актьорът дари на жена, която е болна от рак на гърдата и би могла да използва тези пари. Можем само да го поздравим!

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *